Skip to Content
0

Adobe form changes not reflected in Quality system

Dec 29, 2016 at 01:46 PM

138

avatar image

Hello Team,

we are displaying adobe forms using WDA.

Right now, logo is hard coded in adobe form using URL.

We have requirement to change the logo dynamically according to personal area and sub area in adobe form.

I have done the changes in development system and tested successfully.

Now issue is, when we moved those changes in quality our logo is not displaying dynamically. Adobe form is showing old logo hard coded logo.

i have already checked all the changes in quality, every thing in place and same like development

I tried by activating WDA component and adobe form in quality , still it is not working.

May be it would be cache issue or may be basis team issue but i dont have idea how to activate the changes.

Kindly give your suggestion to resolve this weird issue.

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi,

When you mention that you are able to render the logo dynamically in dev, from where you are pulling this logo. Where is the Logo stored ? is it on Application server.

Thanks,

Pavan

0
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

nirmal joshi Dec 30, 2016 at 06:01 AM
0

can any one please reply on above query

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
nirmal joshi Jan 05, 2017 at 09:33 AM
0

ya logo stored in SE78....

Issue is resoved now...i have copied the same adobe form from SFP tcode and used new copied form and then send it in quality and now it is working in quality also

thanks,

Nirmal Joshi

8793549268

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded