Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

RSPPFPROCESS is not returning results any thing I am missing

Hi All,

I am scheduling RSPPFPROCESS report in background, but not getting any logs displayed by this standard report, any parameter I am missing

I am passing following

1. Application key = <Order number>

2. Enter Action Profile = Z09CFITEM

3. Enter Action Definition = Z09_COMPLAINT_SLA to Z09_COMPLAINT_SLA_MISS

4. Promotion Status = 0

5. Time of Processing = 1 Process Using Selection Report.

6. Optimization Rules = Checked.

7. Process Without Dialog = checked.

8. Creation Date From = blank.

9. Creation Time From = blank.

10. Creation Date To = blank.

11. Creation Time To = blank.

12. Relevant Until = blank.

Please help me out.

Reagrds,

VjmHyd

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jun 04, 2012 at 06:46 PM

    Hello, VjmHyd.

    I'd start from analyzing the definition of the action. As far as it is z-action we can only guess what do you have there. Could you provide its settings please? Also which schedule or start conditions does it have? Are they met?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.