Skip to Content

Not able to trigger warranty at Product Level

Hello All,

I have maintained warranty assignment under transaction code commpr01, however now when I am creating my service order and entering my product in the Web Ui screen under product id the warranty id is not getting triggered is there any configuration which I need to maintain further.

Kind Regards

Atul

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 05, 2012 at 05:30 PM

    Hello Atul,

    Can you attach 2 screens - One showing how you have maintained the warranty at product level in commpr01 and the second one showing Web ui screen where you are entering this product in service order?

    Thanks,

    Yatin

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jun 04, 2012 at 01:28 PM

    Hi,

    You have to assign a warranty check profile to the service order transaction type under service business transaction --->customizing header in order to determine the warranty.

    Making this settings will determine a valid warranty in the service order.

    regards,

    PP

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.