Skip to Content

Column missing in ALV

Hi

I came across a very unusual situation.

We have a custom report which display multiple column in ALV.

One of the user (A) is having a issue. that users can't see one of the column in ALV.

But all other user can see everythng.

We tested by giving SAP_ALL access to user (A) but still can't see the missing column. That column is also not available in layout selection fields.

Any Idea?

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Posted on May 04, 2012 at 06:33 AM

    Hi,

    That is strange. Did you try doing an authorization trace (transaction ST01) for the user, with his normal authorizations?

    cheers

    Paul Bakker

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on May 04, 2012 at 08:15 AM

    Get the user to log onto someone else's machine that you know works.

    If it works OK on a different machine, then check the user has the latest GUI version on thier own machine. If they haven't, then try re-installing it again.

    PeteA

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.