Skip to Content
0
Apr 26, 2012 at 02:12 PM

Border lines not showing for a table

689 Views

Hi,

I'm very new to both SAP and Adobe print forms. I have a few questions:

1. I've created a table with a header, body and footer and wrapped it in a flowed subform. The header has every other column set to a grey fill. The body has every other column set to a grey fill. The grey filled body columns fall below the white header columns, and the white body columns fall below the grey header columns. The footer has every other column set to grey fill. The grey filled footer columns fall below the white body columns, and the white footer columns fall below the grey footer columns. I've tried to put a border around the body and the border lines only show up where the column is white. It's almost like the grey columns are overwriting the border. How do I fix this?

2. Somehow in the footer row, one of the columns got deleted (so the header and body have 18 columns and the footer has 17 columns). I have no idea how this happened because when I tried to recreate it by deleting a footer column, the corresponding detail and header columns also get deleted. Is there a way to add a column back in to the footer. I've tried, but when I select "add column to right" nothing happens.

3. I originally had Lifecycle Designer 7.0 on my computer and now have been updated to 9.0. In 7.0 I could arrange my tool bar and palettes the way I wanted and they would stay like that (even if I got out and then back in). Now in 9.0 every time I leave or change from display to change mode the tool bar and palettes keep going back to the default. Very aggrevating! 😠 Is there any way to save the layout the way I want?

Thanks for all of your help!

Julie