Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

DI on CI is not working

Dear Expert,

I have come to discuss with a critical issue in our sap production system. Last day i have taken production system restart. Our production system has two application systems, CI and DB. On CI and DB there are two dialog instance. But after restarted the system one dialog instance is missing which is on CI in sm51. While i m trying to connect directly in CI it giving a message as connection refuse. But while i am trying to login through group server i am able to connect. Only that DI which is on CI is not working. My SAP System is ECC 6 with ehp 4. Os version AIX 6.1.3.0. Please guide me. Its urgent.

Thanks,

Samrat Chakraborty

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Apr 23, 2012 at 07:16 AM

    Hi Samrat,

    Can you please check in the work directory for the work process & dispatcher traces to get information regarding the startup failure.

    Thank You.

    Regards,

    Deepika

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.