Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Table CRMM_BUT_CUSTNO

Hi All,

The table CRMM_BUT_CUSTNO in CRM stores the mapping between CRM BP and ECC Customer. It corresponds to table CRMKUNNR (in ECC).

Entries are created in both the above tables when BP is replicated from ECC to CRM (during both Initial and Delta load)

However, the issue is whenever a BP is created in CRM WebUI it does not create entries in either of the above tables.

As a result searching ERP Orders based on BP number fails, since it does not find an entry in table CRMM_BUT_CUSTNO

(Searching logic in Class - CL_CRM_QORDER_RUN_ERPIL, Method - IF_CRM_QUERY_RUNTIME_ERPIL~GET_DYNAMIC_QUERY_RESULT)

Any idea on why the entries are not created when BP is created from CRM ?

PS - We have been through posts that discuss on how to synchronize both the above tables (eg:- SAP Note 536026). However, thats not the issue.

Thanks,

Ashish

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Posted on Apr 17, 2012 at 09:27 AM

    Hi Ashish,

    For the existing records could you please try the report listed in note 609766.

    Please see as well notes :

    For the new cases, should you have upgraded your system recently, please see

    757955 Incompatible change concerning CRMC_BUT_CALL_FU

    Best regards

    Christophe

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      The above Notes from SAP talk about running a report that would synchronize the tables in CRM and ECC.

      However, what we are looking for is "Why does it not get filled automatically at runtime .... when we create a BP from CRM ?"

      Shouldnt it be a continuous activity to create these entries as opposed to running the report ?

      Thanks,

      Ashish

  • Posted on Apr 17, 2012 at 12:41 PM

    Hi Ashish,

    Can you check if you have middleware errors at SMW01?

    If not, I would try to check:

    - If you have an subscription active for business partners, for ECC site, at SMOEAC t-code.

    - If you have the PIDE t-code configured, at ECC side, for the flow CRM->ECC.

    - Or, Alternativaly, try to fill the field 'Account Group' (at BP code, is at Classification tab, for a sold-to-party role) with an appropriate value.

    Kind regards,

    Garcia

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.