Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Web AS - J2EE Instance not starting.

Hi,

We have installed WebAS640 (ABAP+J2EE). Both the instances were starting and working properly. We had couple of POCs executed on this installation. However, after a restart of the server, the J2EE instance is not coming up properly. In the SAP management console both the instances are shown as green. However the http://serverip:50000 gives Service not available error. In the J2EE instaance process list, in the message server deverloper trace we got the following error:

[Thr 5204] Thu May 26 18:36:52 2005

[Thr 5204] ***LOG Q0I=> NiPRead: recv (10054: WSAECONNRESET: Connection reset by peer) [ninti.c 777]

[Thr 5204] *** ERROR => MsSRead: NiBufReceive (rc=NIECONN_BROKEN) [msxxserv.c 9101]

[Thr 5204] *** ERROR => MsSClientHandle: MsSRead C2 (J2EE8699950), MSEINTERN [msxxserv.c 3765]

[Thr 5204] MsJ2EE_AddDisconnectedNode: add node [8699950] into disconnect list

How to resolve this problem ? Any pointers would be of great help.

Thanks and Regards

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 27, 2005 at 02:06 AM
    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.