Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

XI CCMS Alerts are intermittantly working

Hi,

I have configured the following for XI alert configuration:

1. Alert category defined in ALRTCATDEF

2. Recipients of alert category defined by user role

3. User role assigned to users

4. Alert rules defined and activated in RWB (there is no suppression of multiple alerts)

5. In End-To-End monitoring, further settings, activated monitoring

6. Set background job for program SXMSALERT_PROCESS_DATA_GET to run every 5 minutes

However, sometimes we get alerts and sometimes we do not.

Any ideas as this is bugging me and I have been through the documentation about 10 times.

Cheers

Colin.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 13, 2005 at 03:27 PM

    Hi,

    Have you done the alert subscription in RWB? What is your alert frequency setting?

    rgds,

    Sasi

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.