Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Data load Error

Hi all

I loaded data into tha ODS and it is in the Newdata table but i could not activate it and send it to the Active data table ..what is wrong and how can i rectify this error and put the data in the Activate data table..

Thanks in advance.

Mike

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

5 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 12, 2005 at 11:18 PM

    Hi Mike,

    Can you elaborate on "could not activate it". Have you seen any error messages when you tried activating it. Is this the first time you are activating it? Did it happen in the process chain/manual run?

    When you right click on ODS Object-->Manage --> select the reqeust and click on activate and then let us know if you see any error messages in the monitor or system dumps.

    Sree

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 13, 2005 at 03:18 PM

    Mike one ODS have some settings. Please see if the "Activate ODS object data automatically" is on.

    Hugs,

    Marcelo

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 13, 2005 at 07:48 PM

    Hi Mike,

    Do you have any old request with error status. If it is so, delete that and load the data again.

    Thanks,

    Trinadha

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 14, 2005 at 08:49 PM

    Hi all,

    Thanks for ur suggestions.

    The problem is that i get the error message that i got some invalid characteristics..like '#' and '|' in the data and activation was stopped. so the job fails.

    I loaded the data into the new data table and activating it manually . can anyone suggest me on how i can correct the records as the data package load is showing green

    when i go to the PSA it also Ok ..and it contains 300 data packets..how can i search and delete the entries whic are wrong..or what else can be done..I tried to delete the data and relaod but i am ending up in the same situation everytime.

    Thanks

    Mike

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Mike

      Even i had the same problem of special characters. But i would suggest to make sure before deleting any data with special character because may be loss of any data will cause problem later, so try removing only special characters. I removed the special characters in PSA maintaines. Though the records will show green light in the PSA, we got to find out the records with spl chara or using of start routines would be best option(as suggested by Jkyle).

      Regards,

      Rohini

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 14, 2005 at 09:01 PM

    Mike, go to monitor screen take Record number which contains in valid '#' , open PSA maintanence and put record number over there, you can find details of invalid character. You can modify there and reload in to ODS.

    Hope this will help. Just shout in case any issue

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.