Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Taxes are not showing in PO for a plant

Hi,

We have a Purchase Order with Plant1 and using a Tax Code with CST Condition. In the PO Item Details, the Taxes are displaying when I click the 'Taxes' button in the 'Invoice' Tab. But, when I use the same details (all details, including Tax Code) to create another PO for Plant2 (Plant1 &2 belong to same company code), the Tax Details are not displaying. Clicking on the 'Taxes' button had no effect.

The Tax Code is maintsained correct and the Conditon record also maintained at Country / Tax Code level (checked in FV13)

Why the Tax details not showing for Plant 2 ? Please give a solution..

regards

Arun.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

4 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 08, 2012 at 04:53 AM

    Hi,

    Check whether you have maintained the excise indictaor as 1 for the plant in J1ID master, Also check whether you have maintained the tax classification as 1 in the material master for the particular plant.

    Also check any other tax code is working for this plant.

    Regards,

    velu

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Feb 08, 2012 at 05:41 AM

    HI,

    have you maintain plan2 excise setting in CIN?

    have you maintain excie reg to plant2 in SPRO

    check your plant setting in J1ID

    Regards

    Kailas Ugale

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 08, 2012 at 05:49 AM

    Hi Arun,

    Its very simple, check in OX10 for the plant2 which country key is mainatined, if it'nt same as plant1 change it and than try it should be working.

    Cheer's

    Anil

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 08, 2012 at 07:00 AM

    If you have assigned the tax code to the company code under SPRO >Logistics general > Tax on goods movement

    It should work for both the plants unless that plant is not under that company code.

    Are all the tax codes behaving in the same way or its only a particular tax code.

    Regards

    Sangeeta

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.