Skip to Content
0
Former Member
Feb 07, 2012 at 03:07 PM

Error while calculating SPS for NW 7.3 Enterprise Portal

21 Views

Hello,

I have a Solution Manager 7.01 SPS 28 (ST 400 0028 SAPKITL438 SAP Solution Manager Tool)

I want to download via MOPZ the newest SPS for NW 7.3 with Enterprise Portal.

I configured the SLD on the NW 7.3 side successfully.

The NW 7.3 transmitted the data to the SMSY.

I can create the system also successfully in the "Product Systems" and "Technical Systems"

and also created successfully the "Logical Components" and can assign to a "Solution"

When I try to calculate the SPS automatically for the NW 7.3 Enterprise Portal, the following

error Messages appears.

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 Process Integration not assigned! Display Help

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 PDF Export not assigned! Display Help

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 Advanced Adapter Engine Extnd not assigned! Display Help

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 Demo Applications not assigned! Display Help

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 BPM not assigned! Display Help

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 NWDS Update Site JEE not assigned! Display Help

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 Composition Platform not assigned! Display Help

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 Guided Procedures not assigned! Display Help

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 Enterprise Services Repository not assigned! Display Help

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 Composite App. Framework not assigned! Display Help

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 AS Java Extensions not assigned! Display Help

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 PI Adapter Engine (Java EE) not assigned! Display Help

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 EP Core - Application Portal not assigned! Display Help

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 Composition Voice not assigned! Display Help

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 Central Process Scheduling not assigned! Display Help

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 Mobile not assigned! Display Help

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 BI Java not assigned! Display Help

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 Business Intelligence not assigned! Display Help

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 PI Partner Connectivity Kit not assigned! Display Help

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 Development Infrastructure not assigned! Display Help

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 Adobe Document Services not assigned! Display Help

System P73: Installed Product Instance SAP NETWEAVER 7.3 Application Server ABAP not assigned! Display Help

Can anybody please help me ?

Best regards

Alex