Skip to Content
avatar image
Former Member

Message type inacative in Quality

Hi All,

We created a server proxy in DEV and moved it to quality(transport was successfull). When we tested in Q Environment the interface was not working. After analysis we found that the message type was not active(In SPROXY tcode - Message type not in Green Status) but data type and service interface type are active. Also we found that structure related to Message type is not available in quality. Can anyone tell us how to resolve this issue ? When Creating Proxy in Dev it just asked for one transport request at the beginning.

Thanks.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Feb 06, 2012 at 11:40 AM

    Dear Kumar

    Solution is at two levels

    1. Both ECC and PI transports to Quality are completed.

    2. There are no conflicts in PI transport and all dependent objects are a part of transport

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Thanks you All, The problem is proxy and proxy method were captured in different request, Now i have deleted the proxy...created the new one and transported... now its working fine.

  • Feb 06, 2012 at 11:32 AM

    Hi,

    Make sure that you have transported all objects for the scenario, for both PI system and ECC system, in the correct sequence (PI objects for proxy should be transported before ECC objects). Also make sure that the TR was imported with return code 0 - otherwise issues might have occurred while transporting.

    Hope this helps,

    Greg

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded