Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

App Servers does not start after the wily parameter configuration

I have installed Wily agents (8.2.3.5) to our Portal Prod system with the CI and application servers. I have configured the CI the same as the application servers but the problem is the CI does start while the application does not start at all. When I remove the connector.jar from the application servers (/usr/sap/ccms/wily/connectors) the app servers does starts. I have used the sap note 1149214 - Wily Introscope Agent with IBM Java VM 1.4.2 (SR1x) x86_64 (SAP does not start after the wily parameters) but this only works for the CI while the app servers does not come up at all. Do we need to configure the connector.jar differently from the CI?

Kind Regards,

CK

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Posted on Feb 06, 2012 at 12:12 PM

    Hi Charles,

    Which Operating System are your appservers running on?

    In my experience, sometime the rights on the Wily jar-files are insufficiently defined on Unix Operating Systems after they're pushed from Solution Manager. Usually it's sufficient to execute a "chmod -R 775" on the BytecodeAgent directory and restart the appservers.

    Kind regards,

    Henk.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 10, 2012 at 09:02 AM

    The portal app servers managed to start and the wily agent started as well. The solution is not to implement sap note 1149214 on the app servers, ONLY to the CI. This means that the connector.jar should be configured standard as per installation doc and the autoprobe configuration not added to the VM config.

    Kind regards,

    CK

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.