Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Unable to generate spool for two tables in report output

Hi,

I created report with two custom containers displaying two tables in output. When I execute the report in background spool is created only for one table in top custom container.

What should be done to generate spool for both the tables in two different custom containers.

Thanks,

Abhiram.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    Posted on Feb 02, 2012 at 08:04 AM

    Not possible with two container's I think so, may be you can have a check if sy-batch = X and use the functions REUSE_ALV_BLOCK_LIST_INIT,REUSE_ALV_BLOCK_LIST_APPEND & REUSE_ALV_BLOCK_LIST_DISPLAY.

    Kesav

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 02, 2012 at 07:48 AM

    Hi,

    Check the bellow link for your requirement.

    <<link removed>>

    Regards,

    Goutam Kolluru.

    Edited by: kishan P on Feb 2, 2012 1:50 PM

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.