Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

MS Internet Explorer 6.0.2900 SP2 on Windows XP

Hello together,

I have problems with MS Internet Explorer 6.0.2900 SP2 on Windows XP to show the navigation bar of EP on the left side. Is that a known problem with the release of IE?

I tried also to add the address to the trustable sides - without result.

With Mozilla Firefox 1.0.3 I have also problems with the navigation on the left. The menue will be displayed, but the hyperlinks doesn't work.

Thanks for your answer.

Thomas

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 06, 2005 at 02:14 PM

    Of course the EP host needs to be added to the trusted sites in EP. I believe there are some security patches delivered between 6.0.28xx and 6.0.29xx that cause problems. These are typically related to javascript settings/restrictions.

    As for the Firefox problem - which menue causes problems? What is the link - a full URL or a javascript? I don't have same problem though there are still some quirks with right-click actions in the administration areas.

    Nick

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi together,

      I've solved the problem wiht Microsoft IE: the reason was the full qualified name. I used the IP-Adress and this does'nt work.

      But the problem with Mozilla is still unsolved.

      Regards Thomas

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 23, 2005 at 05:10 PM

    Hi:

    If you have Xp with SP2, please follow the next steps:

    Go to IE menu and select Tools-Internet Options, select the TAB Privacy, go to Button Sites, and type your domain, for example if your acces to the portal is portal.enterprise.com , type enterprise.com and select the button ALLOW.......

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded