Skip to Content
0

Deployed program link doesn't work - SAP HANA Cloud Platform

Dec 23, 2016 at 06:11 AM

76

avatar image

I tried deploying a simple HelloWorld application on the SAP HANA Cloud Platform (trial version) using the following tutorial:

http://www.sap.com/developer/tutorials/hcp-java-basic-app.html

However on completing Step #18, the part of Step #19 isn't working on my system. A browser tab doesn't open in my Eclipse as it should though it shows that the program has been deployed successfully.

I tried running it on the Cloud Platform i.e. https://account.hanatrial.ondemand.com/cockpit#/acc/p1941308361trial/app/helloworld/dashboard

However, the link it gives me doesn't work either.

Any answers would be appreciated. Thanks.

eclipse.png (66.6 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi Prahelika. You tagged this question with the Cloud Connector tag. You probably need the "development tools for SAP HANA Cloud Platform" tag or possibly the more general "SAP HANA Cloud Platform" one. This will get your question in front of people who know about those particular areas. Regards, Morten.

1
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Moya Watson
Dec 23, 2016 at 02:56 PM
1

Hi Prahelika;

In the first screenshot above, that actually is a browser tab open in Eclipse -- so your application is successfully deployed on localhost.

Not sure why it's not successfully retrieving on the link at HCP. In the tutorial, re-check steps 8 and 9 -- it may be that your app is at a page like .../helloworld/ but it's hard to tell from the screenshots. I'd suggest trying to append /helloworld/ to the URL to see if that resolves to your app.

thanks

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded