Skip to Content
0

Unable to connect to onPremise Gateway system from HCP trail account

Dec 22, 2016 at 01:17 PM

58

avatar image

Hello Experts,

I have setup cloud connector successfully & able to connect internal on SCC

But I'm not able to connect internal gateway system via trail account on HCP

Kindly reply, I already tried exsiting suggstion over scn & other sources but didn't work.

Note:- Internal gateway system is only accesible in organization network, port is not opened outside & SCC is running on local machine within internal network.

Thanks. Parvez

capture.png (21.6 kB)
capture.png (27.3 kB)
capture.png (22.9 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Morten Wittrock Dec 22, 2016 at 02:34 PM
0

Hi Parvez

According to the documentation, the error you're seeing can mean:

  1. The Cloud Connector version is < 2.7.1
  2. The Cloud Connector is not connected to your HCP account
  3. The Gateway returned HTTP status code >= 500

Points 1 and 2 seem fine in your case, so I would have a look at the Cloud Connector logs, in order to determine whether there is an error on the Gateway side. The log is accessible from the Cloud Connector web interface.

Regards,

Morten

Show 3 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi Morten,

Can you put some light on how to check logs, I am not able get the exact point of issue out of it. I have attached the SCC logs.

scc-about.txt

localhost-http-access-2016-12-27.txt

Thanks. Parvez

0

Hi Parvez. Could you possibly post the trace file? You might also want to have a look at any errors on the Gateway side (e.g. transaction /IWFND/ERROR_LOG).

0

Hi Morten,

There is no log in /IWFND/ERROR_LOG for respective date

Thanks, Parvez

capture.png (15.5 kB)
0