Skip to Content
avatar image
Former Member

Server ep60 did not accept login request as admin on port 50018

Hi,

I am trying to deploy a small webdynpro application remotely from my local machine to the server "ep60". when i try to deploy i am getting the following exception.

Deployment exception : Server ep60 did not accept login request as admin on port 50018.

--> I am able to connect to SDM with the same password what i am entering when i am deploying webdynpro.

--> I am able to deploy webdynpro application through the Visual Administrator tool manually.

But when i am trying to deploy from NetWeaver Studio, i am getting the above error.

Any comments will be really appreciated.

Thanks

Vijay

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

3 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Apr 26, 2005 at 05:51 PM

    Hi,

    For webdynpro application deployment you have to give the Message Server port(3601), which is different from SDM server port(50018).

    Change the Message server port in the NDS (Windows> Preferences> SAP J2EE Engine) to 3601 (default port).

    Hope this helps you.

    Regards,

    Santhosh.C

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi lakshmi

      what is the version of your NDS. I dont see that as a problem but you never know. Try restarting your SDM alone and see. Maybe that should work.

      Well if nothing works try installing your NDS again. Then it should work :).

      regards

      ravi

  • avatar image
    Former Member
    Apr 26, 2005 at 09:47 PM

    Hi,

    Just try to restart the SDM Instance.

    Window -> Show View -> J2EE Engine

    At the J2EE Engine, right-click the SDM and choose "Restart Process"

    When the restart process ends, try to deploy your application.

    []'s

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Apr 27, 2005 at 09:40 AM

    Please go through the SAP Note 756084 .

    Regards, VIP

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      hi everybody.

      I have the exact same problem and I already tried adding my server name to the host file, and it didn't help.

      I even gave SAP access to my IDE labtop so that they could investigate the problem but they couldn't find out what was wrong.

      only solution they suggested was to update my sdm.

      I didn't try that yet, but sometimes the error disappears for a while. so I think it may be some temporary problem, like conflicting hostnames or ips on the network or something else, but I can seem to figure out what