Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

iview creation link is not displaying after upgrading ep5sp5 to ep5sp6

Hi ,

i have problem .after upgrading ep5sp5 tp sp6. when i try to create a new i view when clicking the iview link it self the page cannot be displayed error comes . but all other components are working .

the error is like : some .asp file and gives the line number in that file . but those files is not accessble

it is being used internally.

can any one help in this reagrd.

with reagrds

praveen

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 25, 2005 at 03:14 PM

    I have the same problem. Upgraded ep50 sp5 to sp6 and now the Iviews are failing. The error is ;

    Technical Information (for support personnel)

    Error Type:

    (0x80020010)

    Invalid callee.

    /sapportal/Common/MyPageCommonFunctions.asp, line 80

    Browser Type:

    Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0)

    Page:

    GET /sapportal/IE/contentbank/contentbank.asp?mode=2

    Time:

    Wednesday, May 25, 2005, 11:02:48 AM

    Any help will be GREATLY appreicated and many points will be issued.

    Rich Allen

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.