Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

New Application Disappears

When creating a new application in the Admin Client and giving my team full access I can then see the application in the Office Client initally but when attempting to enter in to it, it will jump to a different application and open that one. Then when I reopen the Office Client that new application is no longer listed. This is happening with all new applications but not to any new applications that we copy from existing. I have full access so I dont see security being the issue. Any ideas?

Thanks,

Alex

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 29, 2011 at 06:03 PM

    Resolved- It was the the Member Access profile.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.