Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

There is no PSA for Infosource 0HR_PA_0_HA and Source System.....

Hello,

We are trying to activate Standard HR cube 0PA_C01 and the dataflow below. We activated datasource 0HR_PA_0 in source system and replicated datasources in BW. However Transfer structures are not active and system thorws an error as "There is no PSA for Infosource 0HR_PA_0_HA and Source System...)

Can you please suggest how to resolve this.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

5 Answers

  • Posted on Dec 28, 2011 at 10:41 AM

    Hi,

    While replicating, the system will ask you to replicate along with Infosources. Please accept this option. Then your DS will be replicated along with a data flow of Infosource>Transfer Structure>DS.

    After this, install your Cube from BI Content tab by selecting Data Flow Before and Afterwards option. Then automatically your entire data flow Cube-->Update Rules -->Infosource -->Transfer Structure -->DS will be activated.

    Regards,

    SUman

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 29, 2011 at 01:38 AM

    Hi,

    Just Replicate your data source then you can install your business contant cube it will work.

    hope it helps you.

    Regards,

    Venkat.

    Edited by: venkatewara reddy on Dec 29, 2011 2:38 AM

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Dec 29, 2011 at 04:52 AM

    Hi

    Just delete the inactive transfer rule and recreate it again and assign it to standard datasource

    else look at following points

    1. Before activating the transfer rules check if data source is active or not. If not activate it.

    2. Also in source system assignment in BI content check if source system name is checked or not.

    3. Replicate data source if data source is active and then activate transfer rule

    There is no PSA for InfoSource 8ZCCA_O09 and source system BWPCLNT800 RSAOD

    Thanks and regards

    Kiran

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 29, 2011 at 05:01 AM

    I guess you have replicated the datasource as a 7,x datasource or migrated it to 7.x and then trying to install transfer rules, etc. This cannot be done. make sure the datasource is in 3.x version, should have a small sqaure before the datasource name.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 18, 2012 at 08:56 PM

    All,

    Thanks for your feedback. Issue is resolved. file ABAP.pad in DIR_EXECUTABLE was corrupt. It is corrected and issue resolved.

    Thanks,

    Aniruddha

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.