Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

BW - Empty delta queues after successful init run of InfoPackages

Hi experts,

in our SAP BW I had t reset the LIS extract structures for Materials Management (02) during a harmonizing project.

The init-runs for all InfoPackages have been sucessfully. In Transaction RSA7 all respective datasources (2LIS_02_) are green. Even though the delta jobs in LWBE do not produce any delta records. In transaction SMQ1 the queue MCEX02 has 122.000 LUW entries. Strange is, that there are no queues like BW<Client>2LIS_02_> (as far as I know the will be generated during successfully init run?). Even starting the ABAP RMBWV302 manually doesn't change the behavior. In Transaction SM13 there is no order with status error. I already tried the hints in note 728687 but it didn't solve the problem.

Does anyone have another idea ?

Thank you for your help! Ich wish you all a merry Christmas and a happy new year!

Best regards, Bernd Hülsebusch

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

3 Answers

  • Posted on Dec 17, 2011 at 09:49 AM

    Wish you same,

    These LUWs are older once. Once we are going to Full or init load we have to take following precautions -

    -- delete setup tables

    -- Make LBWQ as empty

    -- Make RSA7(SMQ1) empty ( Run Info package for two times , one time with Delta mode and another time with Repeat delta mode).

    probably you forget any of above steps.

    Regards,

    rvc

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 17, 2011 at 04:40 PM

    hey wish u d same.

    these LUWs which you are getting there are the previous existing LUWs.

    Whenever we will update or modify our application tables , it will create one LUW count and hence the count

    of LUW will increase this way..

    once this will be updated in the BW delta queue , this will again reset to zero.

    thanks.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 02, 2012 at 08:28 AM

    Hi Experts,

    found the error by myself. There where still some old entries of the former connected SAP system in the queue MCEX02.

    I deleted them and the queues began to be filled.

    Thanks for your help and best regards

    Bernd Hülsebusch

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.