Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

"Initializing..." Loading Bar loads forever when user executing VC reports

Hi Experts,

We had developed plenty of VC reports and tested works very good on our machines. But during UAT, some users experience problems executing VC reports.

When they try to launch the VC report page, what they see is the "Initializing... " loading bar. It loads forever, and the report never shows.

This happened on machines on Windows7, IE8, IE9 and Active X 11. But on the same machine, we try to open with Firefox5.6 and Maxthon Browser 3.3.1.2000, it works.

However some of the machines with same ( Windows7, IE8, IE9 and Active X 11) specs works.

Any idea why? Really need your help.

Thanks in advance,

Lai

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Posted on Dec 16, 2011 at 10:27 AM

    Hi,

    which VC version do you use?

    Have you checked default trace at java side and backend for errors? Maybe there are permissions for these users missing... Is it always the same user that faces the problem? How about testing it with such a user at a different machine? Would be interesting.

    Anja

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.