Skip to Content
0

How to display seconds in timestamp format hh:mm:ss as measure in Design Studio Application

Dec 21, 2016 at 10:26 PM

304

avatar image

Hello,

We have a requirement to show Average Wait Time for answered calls for each time interval for a our Call Center. We are adding this measure in our Design Studio Dashboard application. Avg Wait time is a calculated field where the result is in seconds, we were able to convert this already to hh:mm:ss format (concat) in the universe level and set this as a measure. When we bring this measure in to our DS application, value is 0. We need to show this as a measure to line up with rest of our measures; Incoming Calls, Answered, etc. How can we keep this as a measure with the hh:mm:ss format?

Thank you in advance for any help and suggestions.

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Ely - does the value show properly when you report it using Web Intelligence against the same universe?

0
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

4 Answers

Ely Turkenitz Dec 21, 2016 at 11:21 PM
0

Hi Tammy,

Yes, the value shows the correct format in WEBI. Seems like Design Studio doesn't like the hh:mm:ss format as a measure. When we keep it as a dimension, it will show in DS application with the correct hh:mm:ss format but we can only insert it as a row and not a column, where the other measures are. Attached is a screen capture of our goal, to show the Avg Wait Time for the time interval in the bubble.

Thanks!

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Ely - my only other idea is what is discussed in this thread: https://archive.sap.com/discussions/thread/3790172

0
Ely Turkenitz Dec 21, 2016 at 11:26 PM
0
Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Ely Turkenitz Dec 22, 2016 at 05:32 PM
0

Thanks Tammy. I'll go through the thread.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Edwin Jacobs Jan 24 at 12:20 PM
0

Hello,

I'm running into similar issue, "hh:mm:ss" values (gotten from BEx Query formula with TIME function) are displayed correctly in a CrossTab component in DesignStudio but in InfoChart they are shown all as 0 ...

So it seems this bug hasn't been fixed yet even though it's been around for over 2 years !? Yet all i can find on this is this old thread... with unfortunately no workaround :)

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded