Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

7.5SP07: Journal Missing after Post

HI,

We have post the journal and through Journal Manager i am able to see the posted journal and its values.

But when i am creating the evdre on the same journal i am getting 0(zero) values for that combination.

Anurodh

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Dec 14, 2011 at 08:12 AM

    Hi,

    Did you check in back end (UJQ_SQE_TEST), whether relevant entry available in infcube or not?

    Thanks,

    Raju

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi,

      Is it happening apfter upgrade of SP or is it the first time are you posting journals.

      If this is the first journal then try to change the Jornal from Journal wizard and save it again. while going to Journal wizard system would prompt a message "Journals already exist for this application. Do you want to keep the existing journal infor?"

      Choose No...system will clear all journal info then create a new template and check.

      Check Note 1621562 - Journal status not rolled back when posting to BW fails.

      hope it helps....

      regards,

      Raju

      Edited by: VaraPrasadraju Potturi on Dec 14, 2011 10:19 AM

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.