Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Table not found error in VS2010

Hey Guys,

Hope I'm in the right spot for this question, lots of "forums" to choose from here. Anyway, I ran across an error that I can't seem to figure out.

I have a cyrstal report written in 8.5 that runs from both from the server and from my machine by itself (not in a webpage), but if its in the page it gives a "The table 'table name' could not be found. Error in filename{session ID}.rpt: The table could not be found." I have other reports written in CR2011 that run fine from the asp.net pages. Has anyone seen this before? Is it a CR version issue?

Edited by: jemmett on Dec 12, 2011 10:45 PM

Ok rewrote the report in CR2011, so not it actually opens, but its blank.. ?

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Dec 13, 2011 at 03:19 PM

    What is the name and version of the CR assemblies referenced in your project?

    Ludek

    Follow us on Twitter http://twitter.com/SAPCRNetSup

    Got Enhancement ideas? Try the [SAP Idea Place|https://ideas.sap.com/community/products_and_solutions/crystalreports]

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.