Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Why am I getting "The Report Filename Is Empty - Using CR13 vs2010 2003sqls

I am enhancing a vb.net app that was originally written with vs2010 vb.net, crystal reports 10 and telerik.

It has been running for a year.

I have made enhancements using vs2010sp1 vb.net, cr 13, telerik framework updated.

The server is a 2003 server.

The reports are loaded into the app using vb code.

My version creates a message the filename is empty on initial loading of the report

which the users will find annoying as they have to enter the report request.

This message has to be internal because I not coded for this message

I don't get this message when testing at my workstation. It happens when I load the

app to the server.

Any ideas or solutions appreciated.

Under the gun.

Thanks in advance

Isaac

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    Posted on Dec 09, 2011 at 07:46 PM

    Hi,

    "The report filename was empty." is not a Crystal Reports error.

    Specify what the application exactly does i.e. view report, print, export report etc.

    Take a look at below thread.

    [preview-in-web-using-crystal-report-viewer-message|preview-in-web-using-crystal-report-viewer-message]

    Recheck the flow of the application if everything is in place.

    Refer to the developer guide :[http://help.sap.com/businessobject/product_guides/sapCRVS2010/en/crnet_dg_2010_en.zip|http://help.sap.com/businessobject/product_guides/sapCRVS2010/en/crnet_dg_2010_en.zip]

    Apply [SP2 on CR for VS 2010|http://downloads.businessobjects.com/akdlm/cr4vs2010/CRforVS_13_0_2.exe]

    Just as a test try a sample application without the telerik framework, see if it reproduces the issue.

    Hope this helps,

    Bhushan.

    Edited by: Bhushan Hyalij on Dec 9, 2011 8:47 PM

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Dec 09, 2011 at 07:59 PM

    vs2010 vb.net, crystal reports 10

    And that actually worked? Only Crystal Reports for Visual Studio 2010 (13.x) is and always has been supported with VS2010...

    In any case, using the Page_Init instead of the page_Load to declare the path will most likely resolve the issue.

    Try a simple one line test app without using teleric:

    crystalreportsviewer1.reportsource = <report source>

    Use the search box in the top right corner, enter "ajax". You'll get a number of hits, see if any of these will help.

    Make sure you are on SP 2 for CRVS2010:

    SAP Crystal Reports, developer version for Microsoft Visual Studio: Updates & Runtime Downloads

    Ludek

    Follow us on Twitter http://twitter.com/SAPCRNetSup

    Got Enhancement ideas? Try the [SAP Idea Place|https://ideas.sap.com/community/products_and_solutions/crystalreports]

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.