Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Asset Not able to post depreciation

Hi,

I done abt1n for transferring asset from 1 company code to other on value date 1.4.2011 and posting date 30.11.2011.

But when I am tring to post deprecation system showing calculate it from fifth period but i dont want to post in 5th period.I want system to post data in 8th period.also if i am trying to post in 5th period system is not posting in 5th period.

please reply....

regards,

devesh

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 09, 2011 at 09:40 AM

    check whether u are posting for existing asset or new asset in ABTIN

    do AFAB for period 5,6,7, then you can post depreciation for the period 8.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.