Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

System is not generating a spool request for Dep.?

Hi,

When I am running a test run with 'planned posting run' system is not giving me any error but when I am executing it in a "repeat run" system comes up with a message

"!! This processing can only be carried out as background processing !!

But when I go to (Jobs Overview screen) see the spool request system is not generating the spool request and Please help me out what's wrong is happening and what shall I do.

It is a new company code for the first time we are running the dep.

Thanks in advance...

Regards

Nitin

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Dec 08, 2011 at 08:04 AM

    Dear Nitin,

    Refer Following threads

    AFAB - Not posting

    AFAB - Not posting

    Regards

    Saurabh

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.