Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Absence request workflow does not start

Hello, I have created a workflow for absence request and I configured it in transaction PTARQ for my absence type.

I tried several times making an absence request from portal but the workflow does not start. I have also seen in transaction PTARQ that the request was really made and has status SENT but has no workflow associated.

Any help?

Thanks

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 08, 2011 at 03:49 PM

    Hi Mário,

    Check using transaction SWIA to see if the workflow is actually started by the leave creation (if not could be a problem with the event trigger)? If it is started, you should see in SWIA where the workflow stops/breaks down, normally this is due to missing container elements or bindings.

    Good luck!

    Gareth

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 08, 2011 at 10:37 PM

    Check the setting in SWU3 and make sure basic setting are configured there.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.