Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Disappearing prompt when scheduling BO REPORT

Dear Gurus,

recently I am facing a problem with some BO reports. In Webi, when I try to refresh the results, I get a prompt with, let's say, five variables related to some dates. However, when I try to schedule the same report, I don't get any of them. How is that possible? Is there a difference between the way system retrieves prompts from the refresh or the scheduling section?

Please, let me know if you need more details.

Thanks and regards,

Giovanni

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Dec 06, 2011 at 09:54 AM

    while scheduling, go to prompts section to specify values for the prompts.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Ok, problem fixed. I simply had to launch the report and then purge its data to be able to see, in the scheduling section, the right and complete prompt again.

      Thanks and regards,

      Giovanni

      Edited by: Giovanniolbg83 on Dec 7, 2011 6:06 PM

      Edited by: Giovanniolbg83 on Dec 7, 2011 6:07 PM

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.