Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

error in payroll posting "Account with the following search key was not fou

Dear All,

While payroll posting the following error is coming.

"Account with the following search key was not found: 1000HRC1370"

I have changed the symbolic account with AA type as "K" and assigned in "Assign Vendor Accounts" and assigned to GL code "0002

Earlier this Symbolic account was mapped to diff GL code.

Now i am getting the above error. But in the error it is giving as 1000HRC1370, Where in it should take HRK.

Please suggest.

Regards

Nag

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

3 Answers

  • Posted on Nov 29, 2011 at 10:15 AM

    Please let us know weather posting was carried out with the previous G/L's attached. In such a case if retro happens this scenario is likely

    Raghu

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Dear Raghu,

      In this month we do not have that wage type for these two employees. for two employees this error is coming. Wage type was there in the month of SEP, 11 which already been deducted from employee salary.

      In Nov, 11 we do not have that wage type deduction but still the error in thrown while posting.

      Kind Regards

      Nag

      Edited by: Nageshsaphcm on Nov 29, 2011 11:49 AM

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 29, 2011 at 10:56 AM

    Hi,

    As i understood your posting Employee as vendor right..

    Then you need to updatepersonnel number in vendor master in the field as "personnel number" in Refrence data with 8 digits.

    Exe:

    Employee number 123 then insert "00000123"

    If your sybolic acount assigned with *0002.

    Edited by: ERP12345 on Nov 29, 2011 11:57 AM

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Dear Consultant,

      I have checked this. But 1370 symbolic account is only there in Vendor accounts and assgined to GL code *0002.

      It is not there in expence account. For these employees WT 1370 was already processed in the month of SEP,11. This month i.e. in NOV,11 they do not have that deduction. Still system is giving this error message.

      I have changed the GL code for this symbolic account in the month of NOV,11. Please also let me know the things need to be taken care while changing the symbolic accounts.

      For few more employees the same deduction component WT 1370 is there in JUN,11 and AUG,11. For them there are no errors coming.

      And for these two employees no actions / master data change were from 01.04.2011.

      Please suggest.

      Kind Regards

      Nag

  • Posted on Nov 29, 2011 at 11:14 AM

    Hello

    please check on the following:-

    There is no account assigned to the symbolic account 1370.

    > Either you have to add the customzing for the symbolic

    account 1370 in the HR system.

    > Or you have to change your /nSALE customizing so that

    the check is done in FI system.

    Thanks and Kind Regards

    Ramana

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.