Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

ConnectionServer down after update to SP4

Hello!

Our system:

- Windows Server 2003

- BO Edge 3.1 SP2 with FP2.2

We upgraded our BO-server to SP4.

Afterwards, all things were fine, execpt the ConnectionServer.

The ConnectionServer doesn't run anymore!!!

Exception:

"ConnectionServer is considered failed because it has stopped 5 time(s) within 60 minute(s)."

Unfortunately, we are not able to restart the server.

In other forums I found some hints, that it could be related with the server file "cs.cfg".

An other hint says, that you have to deinstall several windows security patches.

We don´t want to remove windows security patches.

Does someone have any idea?

Thanks & Regards,

Maximilian H.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Nov 22, 2011 at 02:46 PM

    Hi,

    did you tried to create a new connection server and delete the old one...if the new one is running?

    Regards

    -Seb.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.