Skip to Content

output type not getting processed

Hi

I have created a condition record in nace ...whenever i create a PO...the output type NEU is processed with the vendor i put in the condtion record...however it is with yellow triangle ( not processed ) ...also there is a entry in NAST but the processing status is not processed and when i save the PO the output type disappears instead of turning into "green" status..

where might be the problem

Edited by: hema T on Nov 19, 2011 7:54 AM

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 19, 2011 at 07:03 AM

    Hi Hema,

    Is PO has release strategy enabled? If yes, then output type gets triggered only once PO is released. Also, another reason could be some system dump, have a look at ST22 txn.

    Hope this helps.

    Regards,

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.