Skip to Content

Delivery is not creating for PO ( VL10B)

Hi,

I want to do delivery (VL10B) with reference to PO. when I enter PO number in VL10B and execute it system is not showing anything. I have checked Info record and material master, everything is maintained properly, but still system is not creating delivery.

For another material, which is maintained in same plant and assigned to same vendor, system is not giving any problem.

So, I am perplexed why system is behaving like this?

Replyu2019s will be appreciated.

Regards,

Ajinkya

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

4 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Nov 14, 2011 at 10:20 AM

    Hi

    It could be a lot of things. Please, check these notes:

    SAP Note 113411 - Collective note: VL10

    SAP Note 332276 - Collective note: VL10 consulting

    Regards

    Eduardo

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Nov 14, 2011 at 09:03 AM

    in OMGN check

    SlsOrg.Int.B.

    DistChannelIB

    Div.Int.Billing

    tally with your material master extension.

    Also check dates are within PO delivery date. Remove CalcRuleDefltDlvCrDt if necessary.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Nov 14, 2011 at 03:28 PM

    Please confirm whether you have released the PO.

    Lalit

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Nov 15, 2011 at 04:21 AM

    Dear Ajinkya1788 ,

    In me23n, are you seeing the delivery/shipping tab ?

    Thanks & Regards,

    Hegal K Charles

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded