Skip to Content
avatar image
Former Member

Error while Transporting

Hi

MDM is configured as Business System in few scenarios and Business Component in few other scenarios. When I Transport Configuration Scenario from DEV to QAS, I don't get any problem when I transfer scenarios where it is configured as Business Component

However when I transfer scenarios where MDM is configures as a Business System, I get errors. There is no Transport target for them in QAS as the Business system name is same in both Dev and QAS. I created two groups and the groups don't allow to add one Business system to be added in both.

How do I overcome this? Should I re create all the scenarios using Business system again with Business component

Regards

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Nov 11, 2011 at 12:11 PM

    You need to declare the MDM system in QAS's SLD with a different suffix (eg. MDM_QAS), and set it as a trasport target of MDM_DEV system.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi Ajit,

      simple approach don't use Business system for MDM system and use Business component only,change ID configuration and point all MDM scenarios to Business component,it avoids problems in future.

      or

      if you want to use Business System and Business component for MDM scenarios then create Business System in Quality too with same name or different name and assign QAS MDM business system as a transport target.

      But this approach is unnecessary just avoid it.

      Regards,

      Raj