Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

problem in printing pageno. in spool

hi all.

am pritin a report in spool.. there are 5 spool requests for the print.. am generating the new spool request using get_print_parameters fm ..new page on .. each spool request should start with page no.1 ..but the problem am facing is the page no's are continuing in the next spool request ..

for eg:-

1. first spool -> 1-5 page no's

2. 2nd spool -> 6-8 page no's

3. 3rd spool-> 9-14 page no's ..so on.... the page no' are contuining in the new spool request's

but the page no. should always start with 1 in every new spool request.

1. 1st spool - 1-5 page no's

2. 2nd spool - 1-3

3. 3rd spool - 1-6.... -> this is expected..

pls suggest the possible alternatives

thanks

suresh

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 09, 2011 at 05:54 PM

    Hi Suresh,

    Please set PRNEW as 'X' once after calling FM

    CALL FUNCTION 'GET_PRINT_PARAMETERS' 
      IMPORTING out_parameters        = params 
                valid                 = valid.
    
    params-PRNEW = 'X'
    

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.