Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Unable to open a Business Object iView

Hi all,

We have created a URL Iview with "http://" url we have a problem that when we access the link from a load balancer portal with "https://" the url of the Business Object automatically changes into "https://" and hence it is not working

Can you please help ? Is this a configuration Issue in the backend.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Nov 22, 2011 at 07:27 AM

    Hi

    Usually SAP do not allow switch from secured to unsecured environment.Try putting a web dispatcher as a reverse proxy with https and keep both portal and BO in http,or configure https for BO server.

    There are wikis for BO integration with portal which you can follow.

    [http://wiki.sdn.sap.com/wiki/display/BOBJ/NetWeaver+Integration]

    Regards

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.