Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

0co_om_opa_6

Hi,

We just migrated datasource 0co_om_opa_6 datasource and data flow to 7.X . The cube is 0COOM_C02. In quality while loading historical data we found that some of the orders have the plant field empty.For the same order in production the plant is there.Has anybody faced this or similar kind of issue.

Regards

Rajeev Mishra

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

4 Answers

  • Posted on Nov 09, 2011 at 11:48 AM

    Hello Rajeev,

    Please go through the transport (of datasource 0co_om_opa_6 and it's data flow) and ensure there are no errors.

    If so, please let us know what these errors are.

    Also, please check the load in the monitor(RSMO) for errors or warnings or unusual messages

    Best Regards

    Barry

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 09, 2011 at 01:35 PM

    Hi,

    The data is different from system to system(Quality/Produciton)

    1. Check the data in ECC side for perticular orders.

    2. If so, you can reload the data into BI side.

    Regards,

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Nov 09, 2011 at 02:25 PM

    Hi Ranjeev,

    Check the line item in the source system(PRD) wether it has the record or not (in RSA3) if it has the plant information then i dont think it is a problem,

    Incase of miss match between the RSA3 and BW system then we can get more in to the details to solve the issue .

    Regards,

    Satya

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 09, 2011 at 02:36 PM

    Hi all,

    Thanks for the replies.

    Barry:There are no errors in the load.It takes quite long to complete but is green without any problem.

    Suman:I am testing for 2009 data.We just refreshed our quality.

    GV:Plant is missing even in RSA3 /PSA.

    Regards

    Rajeev Mishra

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.