Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

cmdXmlFactory Error

Hi everybody,

I am getting CmdXmlFactory error while deploying any application on the Server. I have also refered other forum posts for the same. There is no problem about Disk space as mentioned in one of the post. I can't resolve this error. I am giving complete error below.

Mar 24, 2005 3:44:39 PM /userOut/deploy (com.sap.ide.eclipse.sdm.threading.DeployThreadManager) [Thread[Deploy Thread,5,main]] ERROR:

[007]Deployment aborted

Settings

SDM host : webas640

SDM port : 50018

URL to deploy : file:/C:/DOCUME1/720195/LOCALS1/Temp/temp40256SimpleApplication.ear

Deployment exception : Server webas640 did not accept login request as apiadmin on port 50018 - CmdXmlFactory could not find Top Element within String: "null".

Inner exception was :

Server webas640 did not accept login request as apiadmin on port 50018 - CmdXmlFactory could not find Top Element within String: "null".

So if anybody knows please help me....

Thanks in Advance.

Bhavik

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

6 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 24, 2005 at 11:04 AM

    Sometimes building project againg (use "Build" for DC rather then "Rebuild Project") solves this problem

    VS

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 24, 2005 at 11:59 AM

    Hi,

    Try to add the IP and the system name of your Netweaver server into your host file. then try to deploy.

    Cheers,

    Kumar

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 24, 2005 at 04:21 PM

    Please check weather SDM is running or not

    Regards, Anil

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 28, 2005 at 09:27 AM

    Hey everybody,

    I did on all suggesions given above. But problem remains same. I am still getting the same error. So any other solution for this problem??

    Regards,

    Bhavik

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 29, 2005 at 03:22 PM

    hi

    Even i have encountered the same error quite a few times. The problem might be the server cache or with the RAM or heap settings mentioned.Try increasing those values and check if it working.

    The way i solved the problem is, redeploy it after sometime. 90 % of the time this works for me.

    Regards,

    Bharathwaj

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on May 11, 2005 at 06:59 PM

    Has anybody ever figured out exactly what causes this and what the solution is? I'm encountering the same problem.

    Thanks,

    Bert

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.