Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

spool not displaying

Hi Experts,

I am not able to see the spool of my report.

My report have a huge spool.

When it completed or cancel in background,I am not able to see my spool, It is showing status - and pages 0.

But something is written into the spool thats why spool got generated with the sign .

Any solution of this.any other tcode where i can see that(SP01 is already tried).

Thanks,

jo

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

3 Answers

  • Posted on Dec 12, 2011 at 10:12 PM

    Hi Jowar,

    I once had a similar problem in the past.

    The solution was then made ​​using the function RSPO_RETURN_ABAP_SPOOLJOB and export the BUFFER parameter to a TXT file.

    Att,

    Bruno Xavier.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Dec 13, 2011 at 04:18 AM

    U can check spool in table TSP01. Give ur username and time of execution to get the correct spool.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 13, 2011 at 04:52 AM

    check ur spool requests in tcode SP01.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.