Skip to Content
avatar image
Former Member

Web Service wits WS-RM fails

Hi,

We have a web service that is called from a third-party and fills data in a table in an ECC system. The web service is configured via SOA manager. It is an asynchronous service. Till a couple of weeks ago it was working fine. But the last weeks we got the following error:

WSRM: Consumer sent message for operation of type "asycnhron reliable " without WS-RM sequence header / Sequence.

In the WSDL I can see that reliable messaging is active but that was also when it was working fine. Nothing has changed in the configuration of the web service. It looks like the error happened after Support Package Basis SP 08. It is an SAP ECC 6.0 systeem on Netweaver 7.01.

Can it have anything to do with the latest Support Package? Is it possible that reliable messaging was not active althoug the value in the WSDL has the value "True" for reliable messaging? Does anyone have any suggestions or is the problem caused by the third-party?

Kind regards

Maarten

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • avatar image
    Former Member
    Oct 13, 2011 at 08:47 AM

    Hi Maarten,

    Consumer sent message for operation of type "asycnhron reliable " without WS-RM sequence header / Sequence.

    Have you done a comparison between messages sent from Consumer before and after the problems occurred?

    Because to me this seems to be the issue. The message seems to be missing the WS-RM sequence header.

    If the messages are composed the same way before and after the problems occurred than it can be that your upgrade has changed something.

    Unfortunately i cannot help you a lot further on that.

    Kr

    Robert

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded