Skip to Content
author's profile photo
Former Member

Dispatcher Exitcode=-2

Whenever I try to start my NW04 J2EE, the dispatcher won't start but fails with Exitcode=-2. All the other services start OK. It has been workin before, but suddenly stopped when I installed a Portal licence (I think that's what did it, but I'm not sure). I can see it tries with a different Pid from attempt to attempt. The parameters in the configtool have not been changeg since it worket.

Any ideas ???

Thanx, Erik

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

1 Answer

  • author's profile photo
    Former Member
    Posted on Mar 07, 2005 at 11:33 PM

    Could see in the log files that my VM settings for max. and initial heap size weren't consistent (haven't changed them though). Tried to reduce them both from 512 to 256 - and then my dispatcher worked again.

    Not very logical - but it solved my problem. Will try to reduce back to 512 again later and see if it'll still work.

    Regards, Erik

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi, Erik.

      Congrats that your system is recovered!

      And let me add one thing. Please refer to Note 723909(regarding the dispatcher, this note also applies not only EP but also J2EE in general). You don't need to set more than 170m for the dispatcher. Usually, the dispatcher never use more than this.

      It would be better to reserve as much memory as possible for the server processes.

      Thanks.