Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

FlatFile no data, still processing....

Dear Gurus,

I am having an upload error I have no clue what is the cause. All records could be previewed, simulated and then I loaded via flatfile into infocube. All records went into the PSA, CommStructure without errors. Yet the status of the run was a yellow warning saying that

[Details Tab]

"Overall status: Missing messages or warnings"

"Extraction (messages): Errors occured"

" 3 records sent (3 records received)"

"Transfer (IDOCS & TRFC): Missing messages or warnings"

"Data Package 1: arrive in BW; processing : Data packet not yet processed"

[Status Tab]

Request still running

Diagnosis

No errors could be found. The current process has probably not finished yet.

System response

The ALE inbox of the SAP BW is identical to the ALE outbox of the source system

and/or

the maximum wait time for this request has not yet run out

and/or

the batch job in the source system has not yet ended.

Current status

Update

-


The master data matches the field values in the flatfile.

Everything seems ok to me, but there is no actual update except upto PSA.

Could you please advice what could be the cause?

Regards,

bworbust

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

3 Answers

  • Best Answer
    Posted on Feb 23, 2005 at 07:30 PM

    Hi,

    A lot of things could be the cause of this, often a short dump occurs without noticing anything in the monitor. Therefore you could check ST22 and SM21. Next to this it is also usefull to use the menu options in the monitor, to check for different kind of errors. (RFC, short dumps in source + BW, ...)

    I'm pretty sure, checking all these things will help you further.

    Please let us know if you have more detail,

    kr,

    Tom

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 23, 2005 at 07:48 PM

    Hi bworbust

    Are you getting any red error messages in the details tab of the monitor. There is normally more detailed messages in there.

    Also when you do a preview/simulate, increase the number of preview lines to the same number as the flat file and do the simulation all the way to the InfoCube.

    Hope that helps.

    Thanks

    Chami

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 24, 2005 at 05:01 AM

    Hi,

    You could either roll the data from PSA -> Cube manually. You can also go to the "Details" tab in the monitor and click on the data packet and select "Process manually".

    Bye

    Dinesh

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.