Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Unable to activate debugging on the server

Hello,

At the Developer Studio at the J2EE Engine tab view there is an option to Enable debugging on the portal server (By right-clicking on server0).

The problem is that all this menue is shaded and unavailable to me. What should I do in order to be able to use the features ?

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 23, 2005 at 03:24 PM

    Is the portal running in productive mode. If it is you can't enable debugging. get your system admin to check this in the VA.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 23, 2005 at 04:02 PM

    Sorry I said VA before - I meant go into the configtool.

    In there click on your instance and the on the right pane click on the tab Servers Debug. The top option Debuggable has to be checked.

    Hope this elps

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.