Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Table Maintenance - Field Names not appearing

Hi,

I given table maintenace for 'Z' table.

When i went to SM30 transcation, the fields which are taken as Built-in type instead of Data elements are not having caption( Field names ) . It is showing '+' in the place of Fieldname .

What may be the reason. In table i given short description of the field . Even though it is not displaying.

Please suggest me.

Thanks in advance

Pavan.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    Posted on Feb 22, 2005 at 05:50 PM

    Hi Pavan,

    If you used the built-in types, then that is how it appears in SM30. It will <b>not</b> take the field short descriptions you entered in the table.

    Only way to get around it is to go to the screen of the table maintenance and change the field lables there. Caution though, is that whenever you change the table maintenance, you need to do this screen change again.

    Let me know if you need more info on how to do it.

    Srinivas

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 22, 2005 at 11:07 PM

    Far better solution is to create data elements instead of using built-in types. You can still use a built-in type for the domain, but by creating a data element, you can specify the headings.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.