Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

SLD problem

Hi,

Im trying to setup a SLD server but got stuck at the screen "Technical System Wizard - System Landscape Directory Details". (New technical landscape -> System Lanscape directory -> Next).

At this screen I can not see any Web AS Java when I selected the drill down option.

I though the SLD should at least pickup a Java engine from the local server. I might have miss out some step otherwise what I have to do to be able to see the Java engine from this screen.

Your help is greatly appreciated.

Your

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 20, 2005 at 08:25 AM

    Hi,

    The sutiation you are talking about is ok,

    SLD would not take local system by defalt so you should define it as any other systems in a landscape.

    Hope it helps.

    Victor.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.