Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

ITS does not show page properly:Error message -No template found

Hello All,

I am using ITS 6.2 with SRM 3.5.I am having two clients for the SRM system.After starting the service "bbpstart" in the browser,the launchpad is displayed but when i click on the hyperlink to any of the main applications like "SHOP" then i get the error "Flow Execution Failed

Your request could not be processed by the module provider.

The module provide returned following error message: No Template

You may check the trace files for more information".

I have published the services through SE80.I have checked the entries in the table TWPULSVR and also ITS settings in SE80.Is it that the client-specific information is missing somewhere and if so where?Please help.

Thanks in advance,

Deepti.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Feb 21, 2005 at 07:58 AM

    Hello Deepti,

    Please have a look at SAP Note 537700. Also please check the trace files of your ITS 6.20 - they might give you further debug information.

    Best regards,

    Henning.

    P.S.: Please grant reward points to authors of helpful answers.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.