Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Fail to execute the workitem from worksapce in xRPM Core

Hi,

When we try to execute the work-item, system fails to execute work-item/task and issues a message i.e. "No administrator found for the Task"; Message# 5W141.

As part of WF configuration from SWU3, Administrator has been maintained already.

Sofar, I have observed this problem with work-items which were generated from two different Workflows. One that was generated because of the Workflow "Assign Employee to

Project Role"; Two, "Creation of Project", in xRPM.

Is anyone knew how to resolve this issue?

Regards,

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 17, 2005 at 08:50 AM

    Hello Pramod,

    I see that you have already posted this query in the xApps forum, but seems like you have not got a solution to the problem yet.

    I have a hunch that the SAP note 658738 might be relevant to your problem. Could you please verify if that is indeed the case?

    Regards,

    Anand Mandalika.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.